Cimaragas, Ciamis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cimaragas
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Ciamis
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Cimaragas kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ciamis, Jawa Barat, Indonesia.