Pandak, Baturaden, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pandak
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Baturaden
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Pandak kuwe salah siji desa neng kecamatan Baturaden, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.