Pamijen, Baturaden, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pamijen
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Baturaden
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Pamijen kuwe salah siji desa neng kecamatan Baturaden, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.