Kebumen, Baturaden, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebumen
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Baturaden
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Kebumen kuwe salah siji desa neng kecamatan Baturaden, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.