Palu Barat, Palu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palu Barat
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kota Palu
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
15 kelurahan

Palu Barat kuwe salah siji kecamatan nang kota Palu, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Palu Barat, Palu Cithakan:Kota Palu