Palasah, Majalengka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palasah
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Majalengka
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
38,69 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Palasah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Majalengka, Jawa Barat, Indonesia.