Argapura, Majalengka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Argapura
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Majalengka
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
60,56 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Argapura kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Majalengka, Jawa Barat, Indonesia.