Majalengka, Majalengka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Majalengka
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Majalengka
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
10 kelurahan

Majalengka kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Majalengka, Jawa Barat, Indonesia.