Pabuaran, Purwokerto Lor, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelurahan Pabuaran
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Lor
Lurah
---
Luas
130,32 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Pabuaran kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Lor. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi lor.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ana 6 RW, Rukun Warga utawa RW desebut karo istilah"D"(daerah)jarang nganggo istilah RW. D1 tekan D6(RW1-RW6) Rata rata se RW/D ana 3-4 rt.

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.