Ngamprah, Bandung Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngamprah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
36,01 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Ngamprah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bandung Barat, Jawa Barat, Indonesia.