Cipatat, Bandung Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cipatat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
126,05 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Cipatat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bandung Barat, Jawa Barat, Indonesia.