Gununghalu, Bandung Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gununghalu
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Bandung Barat
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
160,64 Kilomèter pesagi -
76.712 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Gununghalu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bandung Barat, Jawa Barat, Indonesia.