Morotai Selatan, Halmahera Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Morotai Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku Utara
Kabupaten Halmahera Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 20 desa
- kelurahan

Morotai Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Halmahera Utara, Maluku Utara, Indonesia.

Cithakan:Morotai Selatan, Halmahera Utara