Mersi, Purwokerto Timur, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelurahan Mersi
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Timur
Lurah
---
Luas
129,06 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Mersi kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Timur. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi wetan.

RW/RT[sunting | besut sumber]

RW IV kaitung nang tengah-tengahe kelurahan Mersi Purwokerto Timur, dasare pancen kaya kue, merga kantor kelurahan sing neng kene, PUSKESMAS, pasar, masjid gede. Jajan klangenan desa Mersi uga nang kene pusate. Dalan gede pas nang inggir lor dadi bates RW. Cacahe RT ana 5 ; RT 01, RT 02 RT 03 RW 04 lan RT 05.

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.