Manokwari Kulon, Manokwari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manokwari Kulon
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Kulon
Kabupaten Manokwari
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 kampung
6 kelurahan

Manokwari Barat kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Manokwari, propinsi Papua Kulon, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Manokwari Kulon, Manokwari