Kabupaten Manokwari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kabupaten Manokwari

Kabupaten Manokwari yakuwe salah siji kabupaten nang Indonesia.