Malalayang, Manado

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Malalayang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kota Manado
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
9 kelurahan

Malalayang kuwe salah siji kecamatan nang kota Manado, Sulawesi Utara, Indonesia.

Cithakan:Malalayang, Manado Cithakan:Kota Manado