Lima Puluh, Pekanbaru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Lima Puluh
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kota Pekanbaru
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Lima Puluh kuwe salah siji kecamatan nang kota Pekanbaru, Riau, Indonesia.


Cithakan:Lima Puluh, Pekanbaru Cithakan:Kota Pekanbaru