Menyang kontèn

Kunjeng, Gubug, Grobogan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kunjeng
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Grobogan
Kecamatan Gubug
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Kunjeng kuwe salah siji desa nang Kecamatan Gubug, kabupaten Grobogan, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]