Kranji, Purwokerto Timur, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelurahan Kranji
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Timur
Lurah
---
Luas
179,10 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Kranji kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Timur. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi wetan.

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.