Kategori:Fisika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Fisika (Basa Yunani: φυσικός (physikos), "alamiah", lan φύσις (physis), "Alam") kuwe sains atawa ilmu tentang alam nang jeroning makna sing paling luas.

! Artikel utama kanggo kategori kiye yakuwe Fisika.

Subkategori

Kategori kiye mung nduwé subkategori kaya sing nang ngisor kiye.

W

Kaca nang kategori "Fisika"

Kategori kiye duwe 9 kaca-kaca sekang gunggungé 9.