Materi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Materi kuwe maknane kabeh sing bisa diamati nganggo cara-cara ilmiah, umume sing dadi pokok bahasab nang ilmu Kimia karo Fisika.

Istilah materi kiye uga bisa dipadhakna karo zat utawa benda.