Astrofisika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Astrofisika kuwe cabang astronomi sing kaitane karo ilmu fisika erat pisan. Astrofisika kuwe ilmu fisika sing mempelajari jagad raya, termasuk uga sifat fisike (luminosity, kepadatan, suhu, karo komposisi kimia) benda astronomi misale lintang, galaksi karo medium interstellar, kuwe uga bab interaksine.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.