Mekanika klasik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Mekanika klasik kuwe bagian ilmu fisika bab gaya sing ana nang benda/materi. Teori kiye biasane diarani "mekanika Newton" sebab sekang fisikawan Isaac Newton sing nggawe hukum gerak Newton.

Bagian Mekanika Klasik[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.