Proton

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Nang ilmu fisika, proton kuwe partikel subatomik sing duweni muatan listrik positif, gedhene 1.6 × 10-19 coulomb karo massa 938 MeV (1.6726231 × 10-27 kg, utawa sekitar 1800 ping massa siji elektron).

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.