Karossa, Mamuju

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Karossa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Mamuju
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Karossa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mamuju, Sulawesi Barat, Indonesia.


Cithakan:Karossa, Mamuju Cithakan:Kabupaten Mamuju