Sulawesi Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Sulawesi kulon yakuwe salah siji propinsi sing ana nang pulo sulawesi, Indonesia.