Kabupaten Mamuju

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

mamuju yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi sulawesi kulon, Indonesia.