Kabupaten Mamuju

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabupaten Mamuju

Kabupaten Mamuju yakuwe kabupaten lan ibukota propinsi Sulawesi Kulon, Indonesia.