Grendeng, Purwokerto Lor, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelurahan Grendeng
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Lor
Lurah
---
Luas
118,64 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Grendeng kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Lor. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi lor.

Liyane[sunting | besut sumber]

nang Kelurahan Grendeng kiye ana salah siji Universitas Negeri ternama nang Indonesia, yakuwe Universitas Jendral Soedirman disingkat UNSOED salah siji faktor sing merekna kota Purwokerto (Purwakertha) berkembang pesat dadi kota terbesar ke 3 se-Jawa Tengah sewise Kota Semarang lan Kota Solo (Surakartha).

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.