Gebog, Kudus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebog
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kudus
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Gebog kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kudus, Jawa Tengah, Indonesia.