Bae, Kudus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bae
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kudus
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Bae kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kudus, Jawa Tengah, Indonesia.