Dawe, Kudus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dawe
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kudus
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 18 desa
- kelurahan

Dawe kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kudus, Jawa Tengah, Indonesia.