Cithakan:Country data Vietnam Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Vietnam Utara kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of North Vietnam (1955–1975).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Vietnam Utara Jeneng artikel utama (Vietnam Utara)
flag alias Flag of North Vietnam (1955–1975).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of North Vietnam (1955–1975).svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1945Flag of North Vietnam (1945-1955).svgFlag of North Vietnam 1945-1955.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
North Vietnam (deleng) North Vietnam Vietnam Utara

Conto cara nganggo

  • {{flag|Vietnam Utara}} Vietnam Utara
  • {{flagicon|Vietnam Utara}}Bendera Vietnam Utara

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Vietnam Utara|1945}} Vietnam Utara
  • {{flagicon|Vietnam Utara|1945}}Bendera Vietnam Utara

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: