Cithakan:Country data Vietnam Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Vietnam Selatan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of South Vietnam.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Vietnam Selatan Jeneng artikel utama (Vietnam Selatan)
flag alias Flag of South Vietnam.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of South Vietnam.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
South Vietnam (deleng) South Vietnam Vietnam Selatan

Conto cara nganggo

  • {{flag|Vietnam Selatan}} Vietnam Selatan
  • {{flagicon|Vietnam Selatan}}Bendera Vietnam Selatan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: