Cithakan:Country data Vietnam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Vietnam kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Vietnam.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Vietnam Jeneng artikel utama (Vietnam)
flag alias Flag of Vietnam.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Vietnam.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1890Flag of South Vietnam.svgFlag of South Vietnam.svg
1920Second flag of the Nguyen Dynasty.svgSecond flag of the Nguyen Dynasty.svg
1945Flag of the Empire of Vietnam (1945).svgOld Flag Of Vietnam.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
VNM (deleng) VNM Vietnam
VIE (deleng) VIE Vietnam
Viet Nam (deleng) Viet Nam Vietnam

Conto cara nganggo

  • {{flag|Vietnam}} Vietnam
  • {{flagicon|Vietnam}}Bendera Vietnam

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Vietnam|1890}} Vietnam
  • {{flagicon|Vietnam|1890}}Bendera Vietnam

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|VNM}}Bendera Vietnam
  • {{flagcountry|VNM}} Vietnam
  • {{flag|VNM}} VNM

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: