Cithakan:Country data Uni Soviet

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Uni Soviet kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Soviet Union.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Uni Soviet Jeneng artikel utama (Uni Soviet)
flag alias Flag of the Soviet Union.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Soviet Union.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1923Flag of the Soviet Union (1924–1955).svgFlag of the Soviet Union 1923.svg
1955Flag of the Soviet Union (dark version).svgFlag of the Soviet Union 1955.svg
navalNaval Ensign of the Soviet Union (1950-1991).svgNaval Ensign of the Soviet Union.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
URS (deleng) URS Uni Soviet
USSR (deleng) USSR Uni Soviet
SUN (deleng) SUN Uni Soviet
Soviet Union (deleng) Soviet Union Uni Soviet
Soviet (deleng) Soviet Uni Soviet
Sovyet (deleng) Sovyet Uni Soviet

Conto cara nganggo

  • {{flag|Uni Soviet}} Uni Soviet
  • {{flagicon|Uni Soviet}}Bendera Uni Soviet

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Uni Soviet|1923}} Uni Soviet
  • {{flagicon|Uni Soviet|1923}}Bendera Uni Soviet

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|URS}}Bendera Uni Soviet
  • {{flagcountry|URS}} Uni Soviet
  • {{flag|URS}} URS

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: