Cithakan:Country data Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Rusia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Russia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Rusia Jeneng artikel utama (Rusia)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Russia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1991Flag of Russia (1991–1993).svgFlag of Russia 1991-1993.svg
navalNaval Ensign of Russia.svgNaval Ensign of Russia.svg
airforceRussian Air Forces flag.pngRussian Air Forces flag.png

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Rusia}} Russian Navy
  • {{flagicon|Rusia|naval}}Bendera Rusia

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
RUS (deleng) RUS Rusia
Russia (deleng) Russia Rusia
Russian Federation (deleng) Russian Federation Rusia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Rusia}} Rusia
  • {{flagicon|Rusia}}Bendera Rusia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Rusia|1991}} Rusia
  • {{flagicon|Rusia|1991}}Bendera Rusia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|RUS}}Bendera Rusia
  • {{flagcountry|RUS}} Rusia
  • {{flag|RUS}} RUS

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: