Cithakan:Country data Tanzania

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tanzania kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Tanzania.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tanzania Jeneng artikel utama (Tanzania)
flag alias Flag of Tanzania.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Tanzania.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
TZA (deleng) TZA Tanzania
TAN (deleng) TAN Tanzania

Conto cara nganggo

  • {{flag|Tanzania}} Tanzania
  • {{flagicon|Tanzania}}Bendera Tanzania

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|TZA}}Bendera Tanzania
  • {{flagcountry|TZA}} Tanzania
  • {{flag|TZA}} TZA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: