Cithakan:Country data Tanganyika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Tanganyika kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Tanganyika (1961–1964).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Tanganyika Jeneng artikel utama (Tanganyika)
flag alias Flag of Tanganyika (1961–1964).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Tanganyika (1961–1964).svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Tanganyika (1923–1961).svgFlag of Tanganyika (1923–1961).svg


Conto cara nganggo

  • {{flag|Tanganyika}} Tanganyika
  • {{flagicon|Tanganyika}}Bendera Tanganyika

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Tanganyika|colonial}} Tanganyika
  • {{flagicon|Tanganyika|colonial}}Bendera Tanganyika

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: