Cithakan:Country data Zanzibar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Zanzibar kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Zanzibar.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Zanzibar Jeneng artikel utama (Zanzibar)
flag alias Flag of Zanzibar.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Zanzibar.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
SultanateFlag of the Sultanate of Zanzibar.svgFlag of the Sultanate of Zanzibar.svg


Conto cara nganggo

  • {{flag|Zanzibar}} Zanzibar
  • {{flagicon|Zanzibar}}Bendera Zanzibar

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Zanzibar|Sultanate}} Zanzibar
  • {{flagicon|Zanzibar|Sultanate}}Bendera Zanzibar

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: