Cithakan:Country data Rhodesia Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Rhodesia Selatan kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Southern Rhodesia (1924–1964).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Rhodesia Selatan Jeneng artikel utama (Rhodesia Selatan)
flag alias Flag of Southern Rhodesia (1924–1964).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Southern Rhodesia (1924–1964).svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Southern Rhodesia (deleng) Southern Rhodesia Rhodesia Selatan

Conto cara nganggo

  • {{flag|Rhodesia Selatan}} Rhodesia Selatan
  • {{flagicon|Rhodesia Selatan}}Bendera Rhodesia Selatan

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: