Cithakan:Country data Zimbabwe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Zimbabwe kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Zimbabwe.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Zimbabwe Jeneng artikel utama (Zimbabwe)
flag alias Flag of Zimbabwe.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Zimbabwe.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ZWE (deleng) ZWE Zimbabwe
ZIM (deleng) ZIM Zimbabwe

Conto cara nganggo

  • {{flag|Zimbabwe}} Zimbabwe
  • {{flagicon|Zimbabwe}}Bendera Zimbabwe

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ZWE}}Bendera Zimbabwe
  • {{flagcountry|ZWE}} Zimbabwe
  • {{flag|ZWE}} ZWE

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: