Cithakan:Country data Rhodesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Rhodesia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Rhodesia (1968–1979).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Rhodesia Jeneng artikel utama (Rhodesia)
flag alias Flag of Rhodesia (1968–1979).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Rhodesia (1968–1979).svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1964Flag of Rhodesia (1964–1968).svgFlag of Rhodesia (1964–1968).svg


Conto cara nganggo

  • {{flag|Rhodesia}} Rhodesia
  • {{flagicon|Rhodesia}}Bendera Rhodesia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Rhodesia|1964}} Rhodesia
  • {{flagicon|Rhodesia|1964}}Bendera Rhodesia

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: