Cithakan:Country data Kekaisaran Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kekaisaran Rusia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Russia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kekaisaran Rusia Jeneng artikel utama (Kekaisaran Rusia)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Russia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1858Romanov Flag.svgRomanov Flag.svg
1914Russian Empire 1914 17.svgRussian Empire 1914 17.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Russian Empire (deleng) Russian Empire Kekaisaran Rusia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kekaisaran Rusia}} Kekaisaran Rusia
  • {{flagicon|Kekaisaran Rusia}}Bendera Kekaisaran Rusia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kekaisaran Rusia|1858}} Kekaisaran Rusia
  • {{flagicon|Kekaisaran Rusia|1858}}Bendera Kekaisaran Rusia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: