Cithakan:Country data Kekaisaran Rusia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kekaisaran Rusia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Russia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kekaisaran Rusia Jeneng artikel utama (Kekaisaran Rusia)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Russia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1858Flag of the Russian Empire (black-yellow-white).svgRomanov Flag.svg
1914Flag of Russian Empire for private use (1914–1917) 3.svgRussian Empire 1914 17.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Russian Empire (deleng) Russian Empire Kekaisaran Rusia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kekaisaran Rusia}} Kekaisaran Rusia
  • {{flagicon|Kekaisaran Rusia}}Bendera Kekaisaran Rusia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kekaisaran Rusia|1858}} Kekaisaran Rusia
  • {{flagicon|Kekaisaran Rusia|1858}}Bendera Kekaisaran Rusia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: