Bonehau, Mamuju

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bonehau
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Mamuju
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Bonehau kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mamuju, Sulawesi Barat, Indonesia.

Cithakan:Bonehau, Mamuju