Bobosan, Purwokerto Lor, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kelurahan Bobosan
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Lor
Lurah
---
Luas
143,05 ha
Penduduk
---
Kode Pos
53127

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Bobosan kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Lor. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi lor. Bates-bates Kelurahan Bobosan sebelah lor: desa beji. sebelah kidul: kelurahan kober. sebelah wetan: kelurahan purwonegoro. sebelah kulon: desa karang salam.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.