Bancarkembar, Purwokerto Lor, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kelurahan Bancarkembar
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Lor
Lurah
---
Luas
124,85 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Bancarkembar kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Lor. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi lor.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Akeh jago bala-balan saka Bancarkembar, sering juara.. ANgger siki kayane wis ora tau menang maning


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.