Allu, Polewali Mandar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Allu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Polewali Mandar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Allu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Polewali Mandar, Sulawesi Barat, Indonesia.