Kabupaten Polewali Mandar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Polewali Mandar yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi sulawesi kulon, Indonesia.