Woyla, Aceh Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Woyla
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 43 desa
- kelurahan

Woyla kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Barat, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Woyla, Aceh Barat